game

Waarom iedereen wacht op Far Cry 6

Waar ondertussen al een aantal delen zijn verschenen van de game serie Far Cry, wacht iedereen nu op het nieuwe deel wat uitkomt dit jaar, Far Cry 6. Maar wat is de reden dat iedereen deze game zo graag wilt hebben, is dit omdat ze de hele serie willen uitspelen of omdat deze nieuwe game zo goed staat aangeschreven? Is het al bekend wanneer hij uitkomt en zou je hem misschien zelfs al ergens kunnen bestellen? Wil je graag een antwoord op deze vragen? Lees dan snel de blog verder over deze fantastische game!

Top 6 redenen om Far Cry 6 te kopen

Gamers die de andere delen van de game serie Far Cry gespeeld hebben, kunnen niet wachten totdat deel 6 uitkomt. De redenen waarom zij deze game dan ook willen kopen, zal dan ook verschillend per gamer zijn. De top 6 redenen om deze game dan toch te kopen luidt als volgt:

  • deel 6 is niet het eerste Far Cry deel met een uit het breaking-bad universum ster
  • de trailer van de game is misschien wat angstaanjagend, maar ook fascinerend
  • de setting van Far Cry 6 is anders dan in de andere delen van de game serie
  • de keuzes die je maakt tijdens het spelen, hebben een directe impact in de wereld om je heen
  • de collector’s edition wordt geleverd met een vlammenwerper
  • de release date komt misschien wel sneller dan je had verwacht

Release date

Wat de exacte Far Cry 6 release date is, is nog niet bekend. Ubisoft wil, wanneer alles meezit de game in mei 2021 in ieder geval gaan uitbrengen in de VS. Wanneer de game daarna uitkomt in Nederland is nog niet bekend. Voor de liefhebbers van de game is het dus nog steeds even afwachten op de exacte datum, maar niet getreurd, het zal vast niet heel lang meer duren. 

Pre-order

Wat je alvast wel kunt doen om er toch zeker van te zijn dat je de game hebt zodra hij uitkomt, is om alvast te pre-orderen. Dit kun je gemakkelijk doen op de Ubisoft store. Zo worden ze dan verzonden naar jou adres wanneer dit mogelijk is. Ook kun je de game pre-orderen voor alle computer platformen die er zijn. Zo hoef je dus niet voor een nieuwe game eerst nog is een nieuwe PlayStation of Xbox te kopen, want op je PlayStation 4 of Xbox One doet de game het ook prima!