Comodo Programs Manager

64 bits uninstaller Comodo Programs Manager

Wanneer je een 64 bits machine hebt ben je vrij afhankelijk van Windows “Programma’s en onderdelen” toepassing om programma’s te deinstaleren Maar Windows ruimt lang niet altijd alles correct op. Wat nu ?

De gratis uninstallers zoals Revo Uninstaller heeft in zijn gratis versie niet de mogelijkheid om 64 bits programma’s te verwjideren. Ook de allom bekende CCleaner laat veel te wensen over. Het is vrij lastig om een gratis uninstaller te vinden die zijn werk precies doet.

Een goed alternatief is de gratis Comodo Programs Manager ook geschikt voor 64 bits programma’s. Deze laat de officiele uninstaller van een software produkt eerst zijn werk doen en geeft vervolgens aan wat er blijft staan. Aan jou de keuze om de overgebleven resten te verwijderen of niet. Eventuele hardnekkige files worden met de volgende opstart van je machine verwijderd.

Comodo Programs Manager heeft nog drie ander features aan boord.

  • Drivers en services: Waarin alle drivers en services zijn opgenomen en eventueel verwijderd kunnen worden.
  • Windows features: Hierin zet je Windows programma’s aan of uit.
  • Windows update : Al je updates staan hierin. Comodo kan hier tevens controleren of je up to date bent.

Comodo Programs Manager heeft een schoon interface waarin de bediening van de verschillende onderdelen gelijk aan te klikken zijn. Wat kleine socialmedia links, niet noemenswaardig is het enige wat je aan de adverteren tegen komt.

Een mooi clean programma wat zijn werk goed doet en zeker de moeite van het proberen waard is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.