games

Dit zijn de leukste mobiele games van dit moment!

Het mooie aan een mobiele telefoon is dat je er van alles mee kunt. Er zijn diverse apps en het maakt je leven zelfs makkelijker dan vroeger. Het is mooi hoe de ontwikkeling op dit gebied is gegaan. Mobiele telefoons zijn daardoor niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Er zijn ook veel mobiele games op de markt gebracht. Dit genre maakt zelfs een hele grote opmars. Maar wat zijn nu de leukste mobiele games van dit moment.

Lijst met leukste mobiele games van dit moment

Mobiele games zijn leuk om te spelen. Vaak zijn ze gratis te vinden, maar ook betaalde games zijn niet zo duur. Het mooie eraan is dat je er veel mee kunt en ze overal kunt spelen. Geniet van de volgende spellen:

GTA San Andreas

Een van de beste mobiele games van dit moment. Het spel is helemaal op de schop genomen en de graphics zijn nu beter dan voorheen. Waan je weg door dit spel en speel tegen andere. Probeer de ander uit te schakelen en win.

Neon Chrome

Bij dit spel ben je in een neon science fiction wereld. Het is de bedoeling dat je jouw personage meeneemt in dit spel. Dit doe je met behulp van de

virtuele sticks door de levels, de tweede  stick die wordt gebruikt voor richten en schieten. Redt je het wel? Anders moet je weer opnieuw beginnen en van voor af aan weer verder.

PUB Mobile

Een veeleisende shooter waarbij iedereen tegen iedereen vecht. Het is een lekker simpel spel om te spelen en je zult genieten van de thematisering.

Minecraft

Een bekend spel waarin je jouw eigen wereld creëert. Je verovert en vecht tegen elkaar en probeert te overleven om verder te bouwen.

Does Not Commute

Je moet erbij dit spel voor zorgen dat mensen op hun werk aankomen. Hierbij is creativiteit belangrijk. Het is een gratis spel wat leuk is om te spelen. Let wel op dat je niets kunt opslaan bij de gratis versie.

Wil je meer mobiele games bekijken? Check de website Mobigamer.nl