Hoe kun je een neppe Pokémonkaart herkennen

Veel verzamelaars zijn jaren op zoek naar de meest zeldzame Pokémonkaarten. Er zijn bijvoorbeeld kaarten die soms wel duizenden Euro’s waard kunnen worden. Dit betekent dus ook dat er kans is dat je wordt opgelicht met een zeldzame Pokémonkaart. Het is daarom belangrijk dat je in staat bent een neppe Pokémonkaart te herkennen. Zo voorkom je dat je soms wel honderden Euro’s verliest door het kopen van een verkeerde Pokémonkaart. Pokemon Kaarten Verkopen geeft je een aantal tips hoe je neppe Pokémonkaarten kunt herkennen.

Let op de teksten van de kaarten

Er staan regelmatig spelfouten in neppe Pokémonkaarten. Dit is een van de meest makkelijke manier om te herkennen dat je te maken hebt met een neppe Pokémonkaart. Lees dus als eerste de teksten op de kaarten aandachtig.

Let op de vormgeving van de Pokémonkaart

In veel gevallen komen die kleuren van de Pokémonkaarten niet overeen. Vaak zijn de kleuren van de Pokémonkaarten wat doffer. Hierdoor herken je nepkaarten nog sneller. Zijn de kleuren vager of is de foto niet scherp? In dat geval ben je zeker dat de kaart nep is. Vaak zijn de kaarten zelf ook niet vakkundig gesneden. Dit betekent dat de kaarten niet recht lopen. Hierdoor loopt de afbeelding scheef. In veel gevallen zijn de Pokémonkaarten ook gemaakt van een ander type papier. Vaak zijn de kaarten makkelijker te buigen, doordat het gemaakt is van zachter papier. In sommige gevallen zijn de afbeeldingen er ook opgeplakt. Hierdoor ben je er helemaal zeker van dat je een neppe Pokémonkaart in je handen hebt. Ten slotte kun je ook nog letten op het gewicht. Het gewicht van de kaart verschilt in veel gevallen, doordat er ander papier is gebruikt. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een neppe kaart.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.